Svacka.


Jag är inne i en sådan där trist period när det är svårt att se någon mening med saker och ting hur mycket man än försöker. Snälla snälla berätta något fint, vad som helst, så lovar jag att peppa dig till tusen nästa gång du känner dig nere. Okej?

Kommentarer
Postat av: a

en gång var det två bin som parade sig på mammas axel.



en gång var det fredag. tre kompisar åkte bussen hem från skolan tillsammans efter att ha kollat på en jättebra film med en massa andra fina kompisar. de tre kompisarna satt och skrattade högt åt historier de berättade för varandra.



en gång hade jag en såndär dålig dag när allt bara gick fel och det enda jag ville göra var att sjunka under jorden. den dagen gick jag hem från bussen sent på kvällen, det var mörkt. när jag gick ner för den lilla backen mot cykelvägen halkade jag till, och fick ta emot mig för att inte trilla ner på backen. men när jag satt där, i en konstig ställning som inte riktigt var på huk, tittade jag upp mot stjärnorna. och ett lugn kom över mig. den osymmetriska kombinationen av glittrande solar blev helt plötsligt något magiskt vackert och när jag kom hem tre minuter senare var dagen inte alls lika dåligt längre.

titta på stjärnorna ikväll. jag vet att du redan tycker detta, men dom kan vara så himla fina ibland.

någonting ännu finare är du.

2011-11-12 @ 11:19:03
Postat av: Elin

Igår påstod en kompis att man visst kan gå på vattnet, fast under vattnet. Så vattenytan blir golv och bassängbotten blir tak. Detta tänkte jag prova på tisdag, var med vettja!

2011-11-12 @ 14:06:39
Postat av: a

haha får man inte allt blod i hjärnan och väldigt väldigt mycket vatten i näsan då?!

2011-11-12 @ 18:55:43
Postat av: k

om typ enochenhalv månad är det jul. då har vi lov, och då ska du och jag mysa julmys, äta oss tjocka på julgodis, se på juliga filmer, pyssla juligt pyssel, skapa julig snökonst, åka julig pulka och juligt tefat, sova mycket julsömn, få och ge juliga paket... ja listan är lång! och innan dess har du ju lucia, spex, studentfest, konserter, stockholmsbesök, fototävling och glögg och pepparkaker att se fram emot! puss<3

2011-11-13 @ 15:26:03
Postat av: j

jag har gjort en superbra plugg-lista på spotify som är inspirerad av din ypperliga musiksmak, särskilt den där fredagsmorgonen då vi var otroligt effektiva. snartsnartsnart kommer du aldrig mer i hela ditt liv redigera en kemijulkalender.

2011-11-13 @ 17:54:29
Postat av: L

haha, åh vad jag tycker om er!

2011-11-13 @ 20:30:39
Postat av: sophia

när man faktiskt är vuxen och kan åka på oplanerad bilresa till danmark med underbara människor. då kan vädret vara perfekt också, och man kan hitta en perfekt sittplats jämte en travbana med massa hästar där man dricker kaffe och äter hembakt bröd. för att man kan liksom. jag trodde det aldrig förr, men det mesta blir bättre när man blir vuxen.

2011-11-13 @ 22:33:58
URL: http://enmansteater.blogg.se/
Postat av: kirsty

dricka te på en fjälltopp i norghe och när vi var på Simple Plan i stockholm och på nåt sätt hamnade längst fram och fångade handduk och plektrum, samtidigt som vi sjöng oss hesa i alla råpeppa/finifina låtar.

2011-11-14 @ 21:24:28
Postat av: sara

när man kommer på att det nästan bara är en termin kvar till studenten, och det känns jätteläskigt i magen fastän man inte kan låta bli att längta så man blir knäpp till den där nästan-sommar-dagen i juni när man ska få ta på sig sin finaste vita klänning och studentmössa och springa ut från älvkullen tillsammans med sin klass och sina bästa vänner. det är en känsla man tror att man ska ha hur längesomhelst, men den försvinner ungefär lika fort som solen nu för tiden, fast så får man komma ihåg att man resten av sitt liv kan tänka tillbaka på den där nästan-sommar-dagen i juni och le så himla stort och bli alldeles pirrig i magen, för det är typ bästa dagen någonsin.

2011-11-14 @ 23:08:13
URL: http://slitet.blogg.se/
Postat av: KM

myriaden av "coola" smeknamn vi hade för varandra på lågstadiet till exempel kitkat och katkit. och våra rådjursbajshalsband. och när vi kom på att vi bara skulle prata med siffror från och med nu, och ett var hej två var hejdå fyra var du och sex var jag, resten minns jag inte. vi kom bara så långt som till tio, men vi förstod varandra ändå, tio ord räckte gott och väl <3

2011-11-14 @ 23:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback