Hej Värmland!

sista uppgiften är inlämnad, sista julklappen är köpt och igårkväll landade jag i värmland. efter 12 timmars välbehövlig sömn är jag någorlunda på benen igen, och tänker mest ägna denna dag åt att glida runt i raggsockor samt störa min familj. kunde inte ha det bättre, med andra ord!
de sista lundaveckorna innan jullovet kan hur som helst sammanfattas som intensiva men bra. jag inledde december med att baka saffransbullar och lussekatter tillsammans med en av mina bästa vapendragare. hade golvpicknick, drack kall oboy och pratade om så spännande saker att det var svårt att sluta.
handlade, städade och peppade massor för att få karlstadbesök! samma dag som tåget skulle ha kommit, ringde dock en besviken sophie och meddelande att både hon och louise satt fast i stormen. vi tvingades alltså ställa in hela köpenhamnsresan, och jag skickade ledsna sms till diverse människor för att få beklaga mig (hehe). trots grusade planer blev dock dagen hur fin som helst, och morgonen efter vaknade jag av att detta stod på sängkanten <3
efter stormen kom dessutom vintern till lund! vi hann traska omkring på julmarknader och knuffa loss bilar som fastnat i snödrivor ett tag innan allt regnade bort.
jag vandrade genom sagolika lundagård en del sena nätter eftersom våra körkonserter ägde rum i universitetsaulan precis intill. blir fortfarande pirrig när jag tänker på hur fint allt blev tillslut, trots stress och diverse krångliga stämmor.
 
och nu tänker jag alltså ta jullov från kaosartade veckor och planeringsteorier. ska sova länge, krama massor på alla jag har saknat och ladda upp inför nästa termin. kommer bli fantastiskt!

Rinnebäcksravinen.

 
förra veckan snabbcyklade vi ut till ravinen för att hinna se solen gå ner över fälten. fotade lite, hoppade på stenar och blev lagom kalla och leriga. älskar att det ser ut lite som sagan om ringen!