En snabb lägesuppdatering.

Sedan sist har jag:
- Hunnit fylla 22 med ballonger, sång, paket och allt annat det nu innebär
- Haft en fullspäckad vecka med spexföreställningar
- Hängt mycket med en gullig skåning
- Varit ute på nattliga dumpstringsäventyr
- Lämnat in en jobbig hållbarhetsuppsats
- Dansat mig träningsvärkig runt i Lund/Malmö
- Haft framtidsångest 
 
Jag har med andra ord så himla mycket att visa, berätta och dokumentera, men väntar bara på ett ledigt tillfälle att skriva av mig. Hejhej tills dess!

Måndagslista.

Hur står det till idag?
Bra, fast lite trött! Har några lediga timmar för första gången på jag vet inte hur länge, och passar därför på att tvätta, plugga och göra allt annat jag skjutit upp. I eftermiddag är det seminarium och ikväll ska jag jobba - helt okej måndag alltså.
Vad sysslar du med nu för tiden?
Spexet tar visst orimligt mycket tid, så det är väl vad jag gör mest. Varje dag mellan 18-23 jobbar jag alltså med att måla kulisser och äta scones. Så himla kul äre!!!! Har träffat så bra personer att de få timmar vi är lediga från varandra hänger vi tillsammans ändå :)) I övrigt är det skola som gäller, även om den är lite nedprioriterad för tillfället... 
Hur har helgen varit?
Intensiv men himla kul! Den inleddes med spexfest på fredagen, då vi åt massa mat, dansade och letade efter champageflaskor som min klasskompis gömt på taket (?). På lördagen träffades vi ett gäng och lagade hamburgare, åkte vidare på soulklubb och avslutade kvällen med salta pinnar i en arkitektritsal. Jag gick runt länge och bara tittade på allt fint folk hade byggt, saknar nog ändå det där mer än jag förstått... Söndagen innebar helt enkelt tio timmars jobb och därefter fullkomlig däckning i sängen. 
Har det hänt något spännande på sistone?
"Spännande" vet jag inte, men mycket roligt har åtminstone hänt! Hade Kirsty på besök en helg till exempel. <3 Vi gick på teater, satt på café och hängde med mina korridorskompisar. Har dessutom varit i Köpenhamn och sett alt-J spela i en fullsatt industrilokal! Bästabästa torsdagen.
I övrigt tyckte jag denna som jag hittade i Sydsvenskan var lite spännande:
"konflikträdd man" ...?
 
Händer det något spännande den närmsta tiden?
Oj, jag vet inte? Eller jo, studentvardagen har ju ändå en tendens att bli rätt spännande och oberäknerlig. Utöver allt spexande ska jag till Polen snart, Sara kommer hit om någon vecka och ansökningsprocessen inför höstens Kanadastudier håller på att avslutas - upplagt för spänning kan en tycka!

Är det något du vill avsluta med?
Kom spontant att tänka på detta meddelande, som jag vaknade upp till en morgon. Känner att jag kan behöva lite extra pepp och värme i magen en blåsig måndag som denna: