Kungsmarken.

efter en tuff tentavecka och en ännu tuffare helg med förmännen på nationen, kändes det givet att ta en söndagsutflykt ut på landsbygden. har därför tillbringat dagen med eminent sällskap, vidsträckta åkrar samt kanel- och kardemummabullar. älskar att det finns så mycket nytt att upptäcka överallt här, och att jag har taggade friluftsvänner som mer än gärna packar sittunderlag och termos. dessutom är det så gott som vår nu, vilket gör utflyktande (ja, det är ett ord) till världens bästa aktivitet.
 
förövrigt tycks mars komma att bli en helt fantastisk månad! brorbesök, tysklandsresa, födelsedagsfirande och myshelg med fina från karlstad och göteborg står bland mycket annat på schemat. lägg till vårsol och att vakna till fågelkvitter varje morgon (vilket jag gör nu), så är det bara att konstatera att detta kommer bli succé.

Husfest.

igår hade vi husfest! min korridor hade tema astrid lindgren, så här följer ett gäng glada bilder på väldigt gulliga personer och utklädnader.
vi hängde mest i vårt lilla kök där vi hade sittning, lekar och spelade gitarr. jag var madicken, här tillsammans med abbe och lilla gubben.
en pippi som krävde minst en meter i säkerhetsavstånd pga frisyren.
ronja rövardotter, vars (något opassande?) partytrick var att dra kniv på dansgolvet.
pannkakstårta, som sig bör.
pippi, tengil och pirat-alfred sjunger (om jag får göra en kvalificerad gissning) take me hoooooome country roooooooads.
gänget!!!
(så misslyckad hoppbild <3) sedan gick vi och dansade bland romare, pirater och soldater från de andra korridorerna. mycket fin fredag!

Botaniska.

har haft finbesök i helgen i form av mamma och pappa, vilket har inneburit en hel del turistande. vi tog bland annat en tur till de stora växthusen i botaniska trädgården (som jag förövrigt älskar), och vandrade runt ett tag (länge) mellan allt grönt. ibland behöver man liksom lite tropisk luft för att klara av ytterligare en skolvecka.
 
har dessutom något annat roligt att berätta, nämligen att jag och min finaste vän sara har fått jobb i frankrike i sommar! hurrahurrahurra! i en månad ska vi bo uppe i bergen för att sköta om gäster och hästar på ett b&b, och jag kan inte tänka mig ett bättre tidsfördriv.
 
och avslutningsvis skulle jag vilja påstå att den nya kameran är till stor belåtelse, och väl värd en månads knäckebrödsätande.