Barnkalas.

Eftersom någon fyllde år i onsdags, har det senaste dygnet (!) ägnats åt firande, mer eller mindre.
Kvällen började med en lite ovanlig typ av fiskdamm: istället för godis, fick alla en varsin (hemlig) lapp i änden av metspöet. På varje lapp stod ett "kvällens uppdrag", som skulle fullföljas under middagen. Någons uppdrag var exempelvis att sjunga sig igenom hela tacobuffén, en annan skulle få alla att vråla nationalsången med handen på hjärtat och en tredje skulle utmana någon på armbrytning.

Joel skulle avbryta middagen med en spontan pianokonsert. Herrejisses.

Därefter var det dags för trekamp och Amanda var taggad till tusen. Grenarna var toalettpappersmumie, kropp mot kropp och en frågesport som finalrunda. Vann gjorde laget jag inte kommer ihåg vad det hette...

Efter att ha lekt både samurajer och kung fu-mästare, proppat i oss efterrätt och haft paketöppning, var klockan ganska mycket. Några åkte hem, medan några letade fram alla madrasser, täcken och kuddar som fanns i hela huset.

Det blev mer prat än sömn, åtminstone för de allra flesta av oss...Viktiga samtalsämnen som juicehyllan på Coop Nära och pinsamheter i badkaret diskuterades. Livligt.

Efter en varm, trång men mysig natt, bestämde vi oss för att lyxa till det med en pannkaksbrunch. Kirsty är bäst på att steka pannkakor.

Därefter kom vi på den briljanta idén att bygga en koja. Sagt och gjort!

Än en gång: trångt, varmt men mysigt med armar och ben överallt. Coop Nära byttes ut mot hemligheter och fnissiga skratt.

En bättre helg får man nog leta efter!
Det enda som återstår för mig nu, är att städa...

Kommentarer
Postat av: a

shake your booty hette vi - laget som vann. vår theme-song var ... shake your booty.

2011-03-20 @ 23:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback