london II

tidig morgon iväg i tunnelbanan som vanligt. joel och elin planerade dagens rutt på vägen, och när vi kom fram till centrum startade vi med besök på new look och primark.

när alla blev för trötta för mer shopping tog vi picknicklunch i hyde park. där låg vi och njöt av solen ett tag. denna mysiga stund följdes av den jobbigaste tunnelbaneresan på hela veckan, och när vi väl nådde slutdestinationen fanns det inget där att se.

vi fortsatte istället vidare (medan hälften av gänget låg kvar i hyde park och pluggade) till themsen och london bridge. vi såg shakespeare's globe, hittade en fin björkskog, gick över bron som går sönder i harry potter 6, såg en katedral, luktade på blommor och begav oss till slut tillbaka till hotellet.

även denna kväll letade vi alldeles för länge efter en restaurang. jag fick till och med ringa till en pizzeria, men lade på i örat på den trevlige mannen när jag inte alls förstod vad han sa. när vi till slut hittade mat satt vi i alla fall med en fin utsikt över vattnet och tower bridge.

Kommentarer
Postat av: d

Det va verkligen bäst!

Fina bilder.

2012-06-04 @ 18:21:45
URL: http://deboranilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback