kollage

min nyårsafton än så länge - skapar kollage av gamla bilder och andras bilder, och lyssnar på det här.

2012.

tänkte ge mig på en liten årssammanfattning. såhär fint har vi alltså haft det:
vinter/vår
året började på golvet i arvika där vi hamnade efter en spontan road trip. det var halvt snöstorm, men snön smälte nästan på en gång och resten av lovet var ganska ovitt. fast man kunde åtminstone åka skridskor!
soltimmarna blev snabbt fler och man kunde gå promenader utan mössa.
hade premiärpicknick med amanda och johan på göteborgsudden samtidigt som isen smälte...
...och bjöd joel på trerätters i födelsedagspresent (gott).
sommar
studenten närmade sig, vi åkte till london och hade finaste resan tillsammans. försökte att inte ha för mycket separationsångest, men det var svårt.
bal, student, alla blev vuxna och försvann åt olika håll.
jag åkte till finland med familjen minus jonas. var lika turistiga som vanligt.
hängde med johan, vilket innebar en hel del promenader och cykelturer.
firade midsommar i molkom med finaste gänget! hade knytkalas, gjorde mer eller mindre bra blomsterkransar och sov i en hög på golvet.
skrev lägenhetskontrakt och tillverkade saft att dricka i göteborg. kunde konstatera att saften gjorde sig bättre på bild än i verkligheten...
åkte till way out west! såg fantastiska konserter, frös i för lite kläder, köade till klubbar, lyssnade på kasettband och åt halloumisallad.
höst/vinter
flyttade till göteborg med johan och började på chalmers. hade världens sjukaste men roligaste nollning!
åkte till bohus malmön med klassen. hade en illuminationsövning där vi tände 6000 marschaller längs klipporna (det häftigaste jag sett).
hade mycket ljusövningar och färgstudier. trivdes med skolan och klassen, men började fundera på om jag verkligen vill bli arkitekt (funderar fortfarande).
hängde med bra klasskompisar och fikade mer än vad vi pluggade. byggde detta kaospepparkakshus för att få lite julstämning.
myste på liseberg bland upplysta träd och konstsnö.
och de sista veckorna gick nästan osannolikt snabbt. helt plötsligt var projektet inlämnat, kritiken var avklarad och det var dags att packa väskan och åka till familjen i karlstad över jul.
här är vi alltså nu, och det har varit ett himla bra år ändå!
 

när man ska ta bort gamla bilder och istället leker med detta... 
gifs

Drömmar kan slå in.

vaknade till detta meddelande imorse:
 
 
så fint att jag blev alldeles knäsvag.

Sedan sist.

det har blivit december, första advent och svinkallt utan att man riktigt har fattat hur det har gått till. ser det som ett gott tecken dock (tiden går fort när man har roligt osv). ungefär såhär har det i alla fall sett ut genom mobilkameran på sistone:
tillbringar lite för mycket tid i skolans ritsalar (bland annat beroende på att det blir lite för många fika/prata-pauser).
går långa promenader för att lära mig hitta i nya staden (det börjar ge resultat!).
har problem med att lämna sängen om morgonen (den är ju så varm)....
...samt fikar mest hela tiden med bra personer.
och nu är det alltså första advent. helgen har, i tur och ordning, inneburit film och middag hos finaste göteborgaren, dans med stenungsundsgänget, julklappsshopping, våfflor och plugg med bästa klasskompisarna och pepparkaksbak i kungälv. och det bästa är förstås att årets mysigaste månad bara precis har börjat (pepp!).