Skogspromenader, sol och karneval.

sedan sist har det hunnit bli både påsk och sommar, jag har hunnit vara i både karlstad och lund, och ungefär såhär har det sett ut:
påsklovet i karlstad var mammas lagade mat, pappas outtömliga godisförråd, långpromenader i skogen, en rad kubbförluster och absolut inget plugg över huvud taget (ungefär motsatsen till nu med andra ord). intensivhängde med mina bästa personer varje dag för att ta igen missad tid... 
...och missat fikaintag. inte för att det går någon nöd på mig i vanliga fall, men med dessa personer ovan gör jag sällan annat än att äta (=bäst).
en dag tog jag bilen ut till vänern tillsammans med mamma och pappa för att känna på vattnet och fika ytterligare lite. som ni ser på bilden var det den perfekta utflyktsdagen!
sedan bar det av till lund igen, och allt som är grönt hade slagit ut under påsken. vi bestämde oss därför för att fira sommarens ankomst med en heldagsutflykt till cykel.
mitt cykelsällskap hukade snällt för att få plats i bild.
vi har ju dessutom hunnit med en hel lundakarneval!! 400 000 glada besökare karnevalade i tre dagar och det var fest, musik, mat, öl, sol plus allt annat fantastiskt man kan tänka sig. 
bästa dagarna!
 
och nu håller lund på att återhämta sig från allt kalasande, medan vi mest sitter instängda i vår datorsal på sölvegatan. projektarbeten ska författas, kartor ska projiceras men snartsnartsnart är det äntligen sommarlov. håll ut hörni!!

Cykelutflykt.

en liten film från i lördags när vi firade sommarens ankomst med picknick, blommande rapsfält och barkbåtar.