Sommaren 2011.


Skolan slutade, sommarlovet började och vi cyklade mest hela tiden. En dag gjorde jag, Joel och Kirsty en tur till ett ödetorp i skogen och fotade motljusbilder.

Jag hängde på universitetets kemiavdelning och jobbade projektarbete i labbrock tillsammans med tre bra vänner.

Midsommar tillbringades på västkusten med familj och släkt. Vi badade i alldeles för kallt vatten, åkte båt och gick långa promenader över klipporna.

Därefter lämnade jag Sverige med familjen för att hälsa på i Tjeckien och Österrike. Det var varmt, språket var omöjligt att förstå och det såg ut precis som i Sound of Music.

När jag kom hem picknickade vi i stort sätt jämt, låg i gräset och lyssnade på Bon Ivers nya album.

Jag och Johan tog en tur till Arvika Hamnfest där vi såg Veronica Maggio, sov hos hans mormor och morfar i ett rött hus utanför Charlottenberg och gick på promenad i skogen (fint). Vi passade också på att ta en tur över norska gränsen för att kunna kalla det en utlandssemester.

Efter ett halvårs pepp åkte jag, Kirsty, Olivia, Louise och Amanda till Göteborg och Way Out West där vi såg de bästa spelningarna, dansade fötterna ömma och åkte spårvagn mitt i natten.

Cykeläventyret med Johan och Joel hörde också till höjdpunkterna. Vi kom överens om att nästa år ska det minsann bli en cykelsemester.

Sommarens sista dagar sov vi under stjärnorna...

...och myste i Joels stuga. Hur bra som helst egentligen.

Kommentarer
Postat av: j

sommaren var ganska underbar faktiskt.... <3

2011-12-26 @ 20:41:26
Postat av: joel

blir så glad av att kolla igenom alla dina bilder av årstiderna. allt är fint.

2011-12-29 @ 14:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback